Локации на сместувањето: Прв спрат

Апартман 7

Кревети: 1 двоен кревет и 1 единечен кревет во иста спална соба, модерна софа во дневна соба Изнајмување: До 5 возрасни (2 возрасни и 3 деца) Големина: приближно 40 м² Локација: Прв кат Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер; Фен...

Апартман 7 Прочитај повеќе

Студио 6

Кревети: 1 двоен кревет и 1 единечен кревет Изнајмување: 2 возрасни и 1 дете Локација: Прв кат Големина: приближно 25 м² Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер ;Фен; Сопствена тераса.Удобната површина од 25м2...

Студио 6 Прочитај повеќе

Студио 5

Кревети: 1 двоен кревет и 1 единечен кревет Изнајмување: за 2 возрасни и 1 дете Локација: Прв кат Големина: приближно 25 м² Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер ;Фен; Сопствена тераса. Удобната површина од 25м2 може да собере...

Студио 5 Прочитај повеќе

Апартман 4

Кревет: 1 двоен кревет и модерна софа во дневната соба Изнајмување: До 4 возрасни (2 возрасни и 2 деца) Големина: приближно 40 м² Локација: Прв кат Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер; Фен; Сопствена тераса...

Апартман 4 Прочитај повеќе