Локации на сместувањето: Приземје

Апартман 3

Кревети: 1 двоен кревет и 1 единечен кревет во иста спална соба, модерна софа во дневна соба Изнајмување: До 5 возрасни (2 возрасни и 3 деца) Големина: приближно 50 м² Локација: долно приземје Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер; Фен...

Апартман 3 Прочитај повеќе

Студио 2

Beds: 1 double bed and 1 bunk bed Occupancy: for 2 adults and 1 child Location: lower ground floor Size: Approximately 25 m² Bathroom: Shower bath Internet; TV; Kitchen box; Mosquito net; Kitchen utensils; Stove; Fridge; Hairdryer; Own terrace. The comfortable area of 25 sqm can accommodate up to 3 people. The price for the …

Студио 2 Прочитај повеќе

Апартман 1

Кревети: 1 двоен кревет и 1 единечен кревет во иста спална соба, модерна софа во дневна соба Изнајмување: До 5 возрасни (2 возрасни и 3 деца) Големина: приближно 50 м² Локација: долно приземје Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер; Фен...

Апартман 1 Прочитај повеќе