Студио 2

Кревети: 1 двоен кревет и 1 единечен кревет
Изнајмување: за 2 возрасни и 1 дете
Локација: долно приземје
Големина: приближно 25 м²
Бања: Бања за туширање
Интернет; Телевизија; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер; Фен; Сопствена тераса.
The comfortable area of 25 sqm can accommodate up to 3 people.
Цената за апартманот на ден за 3 лица е:
01-14 Јуни / 55 €
15-30 Јуни / 65 €
01 Јули - 31 Август / 85€
01-14 Септември / 65 €
15-31 Септември / 55 €

Детали

Цена: 55  дневно

Достапност

Образец за резервација

Задолжителните полиња се означени со *