Локации на сместувањето: Втор спрат

Апартман 11

Кревет: 1 двоен кревет и модерна софа во дневната соба Изнајмување: До 4 возрасни (2 возрасни и 2 деца) Големина: приближно 40 м² Локација: Втор кат Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер; Фен; Сопствена тераса...

Апартман 11 Прочитај повеќе

Студио 10

Кревет: 1 двоен кревет Изнајмување: 2 возрасни Локација: Втор кат Големина: приближно 25 м² Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер ;Фен; Сопствена тераса. Удобната површина од 25м2 може да собере до 2 лица. Архитектурата...

Студио 10 Прочитај повеќе

Студио 9

Кревет: 1 двоен кревет Изнајмување: 2 возрасни Локација: Втор кат Големина: приближно 25 м² Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет; Фрижидер ;Фен; Сопствена тераса. Удобната површина од 25м2 може да собере до 2 лица. Архитектурата...

Студио 9 Прочитај повеќе

Апартман 8

Кревет: 1 двоен кревет и модерна софа во дневната соба Изнајмување: До 4 возрасни (2 возрасни и 2 деца) Големина: приближно 40 м² Локација: Втор кат Бања: Бања за туширање Интернет; Телевизија; Климатизација; Кујна кутија; Мрежа за комарци; Кујнски прибор; Шпорет...

Апартман 8 Прочитај повеќе